Fyldt svinemørbrad med flødeost, hvidløg og frisk basilikum svøbt i bacon
Forvandl din middagsrutine med denne lækre fyldte svinemørbrad, som er både saftig og fuld af smag. Denne opskrift kombinerer cremet flødeost, frisk basilikum og aromatisk hvidløg, som fyldes i en mør svinemørbrad og derefter svøbes i sprødt bacon. Når mørbraden tilberedes i ovnen eller på grillen, smelter flødeosten og blander sig med urterne og hvidløget, mens baconen tilføjer en ekstra sprød og saltet dimension. Perfekt til både hverdagsmiddage og særlige anledninger, vil denne fyldte svinemørbrad med garanti imponere dine gæster og blive en ny favorit på middagsbordet.
Ingredienser:
1 svinemørbrad, pudset
100 gram flødeost
3 fed hvidløg, presset
2 håndfulde frisk basilikumblade
Salt og peber
300 gram bacon
4 personer
10 min. forberedelse
20-25 min. i ovn eller på grill
Fremgangsmåde:
1. Puds svinemørbraden
2. Skær en fordybning i den, men undlad at skære helt ud til enderne.
3. Bland flødeost med hvidløg, salt og peber og fordel dette i fordybningen sammen med basilikumblade
4. Vikl bacon tæt omkring en skive af gangen fra den ene ende til den anden
5. Tilbered den på grillen eller i ovnen i et ildfast fad i 20-25 min. (afhængig af størrelse og hvor rosa du ønsker den) på 200 grader varmluft.
6. Lad den hvile 10 min.